Gina Pistol se retrage din televiziune. Mesajul de adio al vedetei

Gina Pistol a anunțat oficial: sezonul 11 ”Chefi la cuțite”, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, va ultimul pe care ea îl va prezenta.

 Îndrăgita vedeta a postat mesajul pe rețelele de socializare și a explicat motivul pentru care a făcut asta.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI

MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.
Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lumeâ”, a anunțat Gina Pistol.

Ce salariu avea în televiziune

Partenera de viața a lui Smiley a câștigat bani frumoși din cariera în televiziune. Gina Pistol a prezentat zece din cele unsprezece sezoane ale emisiunii Chefi la Cuțite. Potrivit unor surse ea ar fi primit pentru prestația sa 15.000 de euro pentru fiecare sezon. În total 150.000 de euro de-a lungul anilor. Gina Pistol nu a prezentat sezonul nouă. Ea a luat o pauză după ce a născut și a fost înlocuită cu Irina Fodor.

Ea a câștigat bani frumoși și ca prezentatoare a emisiunii Asia Express. Gina Pistol ar fi primit 18.000 de euro pe lună, dar filmările durau mai mult de 30 de zile. Pentru un singur sezon, partenera lui Smiley încasa 45.000 de euro. Ea a prezentat trei sezoane ale acestei emisiuni și a fost înlocuită tot de Irina Fodor.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *