Vizita președintelui Joe Biden i-a scos din minți pe propagandiștii lui Putin. Asasinarea președintelui american, temă de dezbatere la televiziunea rusă

Vizita secretă a președintelui american Joe Biden în Ucraina i-a revoltat pe propagandiștii președintelui rus Vladimir Putin.

Discursul lui Joe Biden din Varșovia a strâns multe aprecieri în rândul aliaților Ucrainei, însă a stârnit valuri de revoltă în Rusia.

Pentru lacheii putiniști, discursul lui Joe Biden a fost, de fapt, o palmă dată președintelui Putin, ceea ce le-a înflăcărat mințile până la nebunie.

În cadrul unei emisiuni difuzate la televiziunea rusă de stat, moderatorii și invitații au oferit informații menite să îngrozească SUA și aliații.

Joe Biden, declarații împotriva Rusiei

Televiziunea rusă de stat nu se află la prima sa provocare faţă de aliaţii Ucrainei, astfel că, încă de la începutul războiului, jurnaliştii canalului TV au făcut declarații halucinante despre uciderea rivalilor, toate aflându-se în jurul țării invadate și a celor mai de temut rivali ai Rusiei.

Așa se face că, în ultimele zile și ore, Joe Biden a fost principala țintă de atac a Rusiei, astfel că discursul ținut în Polonia împotriva Rusiei a încins și mai mult spiritele.

Prima acțiune care a aprins scânteia a fost vizita liderului american în Ucraina, după ce ar fi anunțat în prealabil Rusia. Alături de Volodimir Zelenski, Joe Biden a vizitat Kievul și a ținut o conferință de presă în care a lăudat eroismul armatei ucrainene, în timp ce a criticat aspru duritatea și inumanitatea acțiunilor criminale ale Rusiei.

Ulterior, Joe Biden a vizitat Polonia pentru a discuta cu liderul polonez despre cum poate crește susținerea Ucrainei. Acolo, președintele american a ținut un discurs istoric în care a subliniat că Ucraina nu va reprezenta niciodată o victorie a Rusiei, mizând pe unitatea Occidentului. Acesta i-a adresat liderului rus un mesaj prin intermediul căruia subliniază vulnerabilitatea Rusiei în lume.

Președintele Putin se confruntă astăzi cu ceva ce nu credea că este posibil în urmă cu un an. Democrațiile, lumea a devenit mai puternică, nu mai slabă, în timp ce autocrații lumii au devenit mai slabi, nu mai puternici”, a transmis Biden.

 

Posibila asasinare a lui Joe Biden, anunțată public?

La televiziunea rusă de stat, în timp ce jurnaliștii pro Putin au dezbătut intens posibila asasinare a lui Joe Biden, după umilința la care l-a suspus pe Vladimir Putin.

„Preşedintele Putin poate fi ameninţat în aşa fel?”, a întrebat retoric prezentatoarea Olga Skabeeva, arătându-şi dezacordul faţă de faptul că Rusia i-a permis președintelui american să meargă în Ucraina.

Un expert militar i-a răspuns că ruşii ar fi putut să se ocupe de Biden, dar asta ar fi fost o “reacţie excesivă”. “În plus, fiţi logică. cine îl va înlocui pe Biden dacă noi îl omorâm? Kamala Harris. Biden, în ciuda pretinsei sale demenţe, mai este în stare să judece. Harris nu are nicio limită”, a continuat el.

Dar în opinia prezentatoarei nu contează decât că, împotriva Statelor Unite, Rusia ar trebui să ridice vocea. Kremlinul să înceteze să adopte o poziţie “atât de paşnică” faţă de Occident, a cerut Olga Skabeieva. Preşedintele Putin a lăsat să se înţeleagă că adevăratul război nu a început încă. Ce aşteptăm?”, a lansat propagandista.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *