Statele Unite, țara tuturor posibilităților. Bărbatul cu trei neveste în statul unde poligamia este ilegală

Poligamia este în continuare răspândită în multe state din lume, iar poliginia este cea mai comună formă.

În timp ce monogamia este abordarea standard a căsătoriei în Europa și America, poligamia este comună în mare parte din Africa și Orientul Mijlociu și este observată și în anumite părți ale Asiei de Sud-Est.

Așadar, poligamia este ilegală și incriminată în fiecare țară din America de Nord și de Sud, inclusiv în toate cele 50 de state din SUA.

Cu toate acestea, în februarie 2020, Casa și Senatul din Utah au redus pedeapsa pentru poligamia consensuală, care fusese anterior clasificată drept infracțiune, la aproximativ echivalentul cu o amendă de circulație.

Nick Davis, un soț fericit

Un bărbat din SUA care are trei soții spune că nu are nevoie să lucreze, pentru că „reginele” din viața lui fac deja asta și ele „dețin puterea” în relația lor.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii are trei soții și toate îl  întrețin financiar. Acesta se consideră un „soț trofeu” - Kanal D Romania

Nick Davis, tatăl a doi copii, are o relație cu April, Jennifer și Danielle, care locuiesc cu toții în aceeași locuință.

Prima soție a bărbatului, April, este cea care i-a sugerat să mai aducă pe altcineva în viața lor de cuplu, după nouă ani de relație.

April a povestit că i-a plăcut de Jennifer din prima și știa că și soțul ei va fi atras de ea.

Anul trecut, a apărut în viața lor și Danielle, o tânără de 22 de ani care a fost imediat îndrăgită de întreaga familie.

„Nick e un bărbat cu personalitate. E bine că-i dăm o mână de ajutor’, a spus April. Bărbatul își împlinea deja un vis, și anume acela de a se căsători cu cea de-a treia soție.

Și Danielle a fost de acord adăugând că nu s-a gândit niciodată că ar putea „fi atât de fericită”.

În urma nunții, a doua soție a lui Nick, Jennifer, a rămas însărcinată cu primul copil al grupului, Vera.

El stă acasă cu copilul, în timp ce soțiile lui se îndreaptă spre birou în fiecare zi.

Nick are un adolescent dintr-o relație anterioară care „și-a asumat cu ușurință rolul de frate mai mare” și îl iubește pe cel mai nou membru al familiei.

Nick are mai multe cereri în căsătorie

Bărbatul primește în mod constant mesaje pe Instagram, iar asta pentru că femeile îl întreabă dacă nu cumva își dorește cea de-a patra soție. Popularitatea lui în rândul femeilor i-a eclipsat pe unii bărbați.

Bărbatul care refuză să mai muncească pentru că are trei partenere care îl  întrețin. Cum funcționează relația în patru

„Eu am fost înșelat în toate relațiile mele de până acum, iar tipul ăsta stă cu trei femei deodată și nici măcar nu lucrează”, s-a plâns un internaut.

Unii adepți ai relațiilor deschise au întrebat dacă femeile din cercul lui trebuie să îndeplinească anumite criterii.

„Dacă te-ai îndrăgosti de cineva care nu a lucrat cu normă întreagă, l-ai accepta în continuare în familia ta? Sau munca cu normă întreagă este ceva de care ai nevoie? Întreabă-te la modul sincer”, i-a comentat o femeie.

Cele trei femei sunt fericite de relația sexuală cu Nick. Chiar dacă dorm în același pat, există zone separate ale casei unde fiecare poate avea propria intimitate cu soțul „share-uit”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *