„Monstrul din Caracal” s-a pocăit în pușcărie. „Să nu uităm, Dincă are o minte diabolică”

O „mutare” susprinzătoare a făcut zilele trecute, Gheorghe Dincă, zis și „monstrul din Caracal”, care își trăiește zilele de detenție la penitenciarul de la Craiova.

Reamintim că Dincă, în vârstă de aproape 70 de ani, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, în dosarul Caracal. 

Gheorghe Dincă a fost condamnat la închisoare cu executare, fiind acuzat de crimă, abuz sexual și trafic de persoane după dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșau.

El a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după ce pedepsele s-au contopit. Dacă nu s-ar fi contopit pedepsele, Dincă ar fi avut de executat o pedeapsă de 80 de ani de închisoare, potrivit legii penale din prezent.

Dincă a luat o decizie radicală, chiar în timp ce se afla în spatele gratiilor. Acesta s-a pocăit și s-a botezat, alegând asociația penticostală „Misiunea Family to Family“, condusă de omul de afaceri Mike Olari.

Vestea a venit chiar de la membrii asociației, iar botezul a avut loc în cadrul penitenciarului.

Ce crede avocata familiei Melencu

Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu: "Dincă m-a invitat în celulă, să  facem sex conjugal"

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu a spus clar și răspicat ce crede despre acest gest.

Avocata familiei Melencu a declarat că Dincă încearcă să tragă cât mai mult de timp și este păcălit, fiind convins că va ajunge în America pe această cale.

“I se promite lui Dincă că va ieși, că îl vor duce americanii în America unde îi vor da o funcție.

Cine știe ce i se mai spune. Nu are niciun fel de gând de pocăință(…) Este păcălit. Chestiile acestea că Dincă s-a pocăit, a făcut și a dres sunt un joc ca să tragă de timp. Scopul lui Dincă este să tragă de timp și eu am înțeles lucrul acesta.

Este păcălit că va fi dus în America, unde o să i se dea funcția de secretar de stat la soldații americani.

(…) I s-a promis că va fi dus în America și funcția de secretar de stat în Armata Americană pentru soldații detașați în țările din Lumea a Treia.

Dincă crede, în situația aceasta, orice! El crede orice și crede că tot acest joc va fi unul în favoarea lui, dar degeaba crede. Sunt povești de adormit copii”, a precizat Carmen Obârșanu.

Dincă are o minte diabolică

Exclusiv. Cum arată astăzi curtea în care Gheorghe Dincă și-a ascuns  victimele. ”Ultima dată a venit băiatul lui și a deschis porțile. Era cu  poliția”. Foto - Fanatik.ro

Deși Gheorghe Dincă susține că a găsit calea pocăinței și drumul spre Dumnezeu, surse din penitenciarul aflat în Bănie au o altă opinie și sunt de părere că motivele botezului ar fi unele strict personale. Acestea susțin că bărbatul ar fi extrem de conștient de unele beneficii pe care le-ar aduce pocăința.

„Să nu uităm, Dincă are o minte diabolică. Să nu uităm cum vorbea despre fete când a fost încarcerat, să nu uităm de câte ori și-a schimbat declarațiile.

S-a pocăit pentru că știe că doar așa va avea o viață mai ușoară. Va ieși din celulă de mai multe ori pentru a merge la diverse activități, va putea primi pachete. Iar prin participarea activă la activități educative, sociale, va putea primi cu ușurință avize pozitive pentru vizite intime, vizite online etc.”, au declarat surse din Penitenciarul Craiova.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *