Mesajul Elenei Udrea după înmormântarea lui Rudel Obreja. „L-a omorat doar ca să mă bage pe mine în pușcărie”

După ceremonia de înmormântare a fostului mare sportiv Rudel Obreja, fostul ministru Elena Udrea a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care acuză Justiția Română de abuz în cazul condamnării tuturor celor acuzați în „Dosarul Bute”

Mesajul integral al Elenei Udrea

„Rudel Obreja a fost inmormantat! Justitia abuziva si ilegala a “Statului Paralel” l-a omorat doar ca sa ma bage pe mine in puscarie. A fost reincarcerat pe data de 7 aprilie 2022, pentru ca ICCJ a refuzat sa aplice decizia numarul 685/2018 a CCR si a respins astfel rejudecarea legala a dosarului Gala Bute”, a acuzat vineri Elena Udrea, pe pagina ei de Facebook.

Fostul ministru solicită ÎCCJ să „corecteze abuzul grav facut” în dosarul Gala Bute. „Cei care aplicasera aceasta decizie in toate cazurile similare, în cazul meu si a lui Rudel Obreja au incalcat-o. Astfel am ramas cu o condamnare abuziva, nelegala, data in anul 2018 de niste judecatori “pusi cu mana” si dovediti ca facand parte din “Statul Paralel”, condus de binomul Coldea-Kovesi.

ICCJ are ocazia sa corecteze abuzul grav facut in dosarul “Gala Bute” care a dus la moartea campionului Rudel Obreja si, de asemenea, sa repuna Constitutia si drepturile fundamentale ale omului pe locul de frunte pe care trebuie sa le ocupe in orice stat de drept adevarat. Luni, 20 martie, ICCJ judeca contestatia la executare pe care am formulat-o inca din luna mai a anului trecut. Atunci am cerut sa se constate ca executam o pedeapsa ilegala cu incalcarea Constitutiei, a drepturilor fundamentale( CEDO si CJUE) si a dreptului intern si, deci, ca suntem in penitenciar in mod abuziv.

Mai este o sansa pentru a fi restabilita DREPTATEA insa, din pacate pentru RUDEL OBREJA, dupa moartea sa”, a concluzionat Elena Udrea, pe Facebook.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *