Doi părinți s-au filmat în timp ce își sugrumau copilul. Imagini cutremurătoate pe TikTook

Părinții unui copil din Polonia au fost reținuți după ce tatăl a încercat să îl sugrume pe băiat, în timp ce mama sa privea pasivă, spunând că așa „poate va fi pace”.

Scenele șocante au fost transmise LIVE pe TikTok.

Acest caz incredibil a avut loc în Polonia, mai precis, în orașul Dąbrowa Górnicza.

Ofițerii de la Protecția Copilului au anunțat poliția privind filmarea tulburătoare.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Bărbatul și-a imobilizat fiul și apoi a încercat să îl sufoce sub greutatea propriului corp. Copilul a început să țipe și i-a cerut ajutorul mamei sale, dar aceasta nu a reacționat.

În timp ce scena oripilantă se petrecea chiar în fața ei, în filmețul transmis de părinți pe internet, se vede cum mama băiatului trage la o parte o masă, îngrijorată că fiul ei ar putea face mizerie în casă în timp ce se lupta pentru supraviețuire. Pe aceași înregistrare, femeia poate fi auzită cum spune că „poate va fi în sfârșit pace”.

Puteți urmări aici filmulețul, însă aveți grijă, sunt imagini cu puternic impact emoțional!

În cele din urmă bărbatul i-a dat drumul fiului său când a văzut că acesta nu mai poate să respire. Crezând că tatăl și-a oborât copilul, mama sa l-a luat în brațe și a încercat să îl ajute să își revină. La un moment dat băiatul a început să respire din nou.

„Este posibil să fi fost la un pas de tragedie. Părinții au transmis întreaga scenă pe TikTok. Cineva a înregistrat și ne-a trimis filmarea. Imediat am alertat poliția din Dabrowa Gornicza”, a declarat Karolina Krupa-Gawel, de la direcția pentru protecția copilului din Polonia.

Poliția a anunțat vineri seară că părinții copilului au fost reținuți și a fost demarată o investigație. Cei doi riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare pentru acte de violență împotriva unui copil.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *